Malá zelená torpéda – plněné chili jalapeňo

Dnes se podíváme na plněné jalapeňo papričky, když už jsme je přidali do eshopu.

Ty hotové v plechovce jsou pro ty líné z nás naprosto ideální – otevřeš, zasedneš, debužíruješ.

 

 

Pro ty hravější sem nahodím pár odkazů na recepty, jak si papričky naplnit.

A to naplnit vším možným – sýrem, tuňákem, fazolemi, masovou směsí, chorizem, ty pak obalit ve slanině a opékat, zapékat, grilovat nebo obalit v těstíčku či trojobalu a usmažit pěkně dokřupava.

Variant je nespočet. Použít můžete papričky čerstvé, zelené nebo zralé červené, a nebo nakládané, které budou mít extra další nakyslou chuť!

Začneme třeba s těmihle nadupanými jalapeňo s párečkem, slaninou a bbq omáčkou

Originální recept naleznete zde: http://www.bbqaddicts.com/recipes/vegetables/atomic-buffalo-turds/

 

Pak mně zaujaly jalapeňo papričky v těstíčku! Plněné směsí krémového sýra, cheddaru a slaniny. Vše zabalené do těsta, listového, croissantového nebo třena na pizzu. Na tomto odkazu naleznete rovnou 30 receptů na plněné papričky: https://www.buzzfeed.com/emofly/31-fearless-ways-to-stuff-a-jalapeno-chile?sub=2135460_1054888

 

A tady https://tasty.co/recipe/crunchy-jalapeno-taco-poppers

 smažené jalapeňo papričky i s video návodem!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *